versiune pentru tiparire Hotel Modern 4* ALL INCLUSIVE

Pret incepand cu €

 

HOTEL MODERN  4*

 

 

Hotelul este situat in partea central nordica a statiunii, la 50 m de plaja.

Adresa: Hotel Modern, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta

Plaja:

larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

        Hotelul MODERN va confera confort la standarde internationale, corespunzator categoriei de 4 stele.

Hotelul dispune de plaja proprie (sezlongurile si umbrele de pe plaja sunt contra cost pentru turistii care nu au achizitionat pachete de cazare cu demipensiune sau all inclusive). ANIMATIE Pentru copii: in intervalul 10-12:00, si 18-19:00 se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni.

Pentru adulti: muzica live (intrumentala si vocala), karaoke, program specific in cursul cinelor tematice.  

Dotari generale:

restaurant -210 locuri, terasa acoperita 80 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless , 4 etaje, doua ascensoare, bar de zi, bar la piscina cu terasa, camera bagaje, casa de schimb valutar, spatiu de joaca prescolari. Hotelul dispune de plaja proprie (sezlongurile si umbrele de pe plaja sunt contra cost pentru turistii care nu au achizitionat pachete de cazare cu demipensiune sau all inclusive).  Spatii de cazare:  Camere duble standard  Capacitatea maxima a camerei Duble Standard: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 7 ani neimpliniti, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar, accepta maxim un patut pentru copil 0-4 ani. In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copii, cazarea se poate face numai in camerele superioare. Suprafata camerelor duble standard este de 15 mp .  Camere duble superioare sunt spatioase si sunt dotate cu pat matrimonial/twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii. Suprafata camerelor superioare este de 20 mp.  Garsoniera este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, chiuveta, vesela, etc.  Apartamentul dispune de un living spatios cu vedere frontal spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada. 

Sali de conferinta:

 1 - cu capacitate de 70 de locuri aer conditionat, ecran, acces internet, videoproiector, flipchart.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus, chicineta -in garsoniere (cuptor cu microunde, vesela, chiuveta), balcon, internet -wireless , uscator de par, telefon intern si international, pardoseala cu gresie, plasa de insecte, mobilier nou. Structura camerelor standard nu permite introducerea patului suplimentar.  Camerele Hotelului Modern dispun de băi elegant finisate, fiind utilizate cele mai moderne şi de calitate echipamente sanitare, halat de baie şi papuci.

Număr total camere:

 171

Duble:

 155 - dintre care 67 camere standard si 84 camere superior (mai mari ca suprafata decat camerele standard si dispun de canapea extensibila, suprafata de 20 mp).

Apartamente:

 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.

Garsoniere:

 16 - garsoniera dispune de pat matrimonial si canapea extensibila si chicineta.

Zile gratuite de vacanta: in perioada 17.06-11.07.2014 platesti 5 nopti si stai 6, platesti 6 nopti si stai 7, platesti 7 nopti si stai 8, etc, numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. Incepand cu 17.06 este obligatoriu serviciu de masa de demipensiune sau all inclusive. Oferta speciala Zile gratuite de Vacanta nu se cumuleaza cu oferta speciala Inscrieri timpurii.

Servicii:

Incluse in tarif: informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese, intenet wireless in toate camerele, accesul liber la piscina precum si asigurarea de sezlonguri, saltele, prosoape, umbrele- in limita locurilor disponibile, sala fitness, trezirea clientilor la ora solicitată, expedierea corespondentei clientilor, pastrarea obiectelor de valoare, comenzi taximetre, depozitarea si pastrarea bagajelor, pastrarea si restituirea bagajelor uitate, seif in fiecare camera pentru depozitarea bunurilor de valoare.  Contra cost: servicii spalatorie, convorbiri interne si internationale, masaj, servicii postale, servicii fax, vanzari cosmetice, etc. 

Servicii masa:

se acorda in Restaurantul propriu, Promenada, categoria I.  Micul dejun bufet, pranzul si cina in sistem a la carte intre 25.05-16.06 /01.09-15.09.  In perioada 17.06-31.08 masa este in sistem bufet (turistii vor purta bratara specifica fiecarui tip de masa ales, obligatoriu).  Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.  De trei ori pe saptamana se organizeaza cine tematice din bucataria greceasca, turceasca, frantuzeasca, mexicana etc. cu muzica specifica temei.  Bauturile alcoolice si non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin rosu/alb, bere (draft), aperitive, racoritoare/ sucuri acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.  Micul dejun este servit intre orele 8-10:30, pranzul intre 13-15, iar cina intre 19-21:30.  Pachetele All Inclusive includ:  Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si la barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00, acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii, parcare auto in limita locurilor existente, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si o umbrela pentru o camera.  Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru lunile mai, inceput de iunie si septembrie masa, se va servi a la carte, functie de numarul de turisti.  PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI. PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCUSUL DESFASURARII MESEI.  Pachetele cu Demipensiune includ:  Cazare, mic dejun, pranz sau cina ( PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL CAZARII, LA CHECK-IN), bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00 precum si acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si o umbrela pentru o camera.  Accesul este gratuit la toate locurile de joaca si la piscinele complexului in limita disponibilitatii.  Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:  Cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate. Acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate. 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):  -1 copil cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti: 100 % reducere din pachetul achizitionat de parinti (indiferent de tipul de camera);  -1 copil cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti: 60 % reducere din pachetul achizitionat de parinti ( cu pat suplimentar-camera superioara / garsoniera);  -2 copii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti = 100 % reducere din pachetul achizitionat de parinti (camera superioara/ garsoniera)  -2 copii cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti = fiecare copil 60 % reducere din pachetul achizitionat de parinti (camera superioara/ garsoniera)  -2 copii: 1 copil cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti respectiv 1 copil cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti = primul copil 100 % reducere respectiv al doilea copil 60 % reducere din pachetul achizitionat de parinti (camera superioara/ garsoniera)  -1 copil cu varsta peste 12 ani = 30 % reducere din pachetul achizitionat de adulti (camera superioara/ garsoniera).  Taxare copii, in camera cu 1 singur adult:  -1 copil cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti = tarif de camera in regim single (numai in camera standard);  - 1 copil cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti = 40 % reducere din pachetul achizitionat de parinte (camera standard);  - 2 copii cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti = fiecare copil 40 % reducere din pachetul achizitionat de parinte (camera superioara);  - 2 copii 0-7 ani neimpliniti = tarif de camera in regim single (camera standard);  - 2 copii: 1 copil cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti respectiv 1 copil cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti = primul copil 100 % reducere respectiv al doilea copil 40 % reducere din pachetul achizitionat de parinte (camera standard sau superioara)  Facilitatile in regim sepcial sunt valabile doar pentru perioada 25.05- 11.07.2014 si 01.09- 16.09.2014.  In perioada 12.07- 31.08.2014 nu se ofera nicio reducere pentru valorificarea camerelor in regim single si nici pentru valorificarea camerelor duble ocupate de 1 adult + copii.  Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar. Se accepta maxim un patut copil 0-4 ani. In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copii, cazarea se poate face numai in camerele superioare (destinate familiilor cu copii). 

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -adulti si copii , sala fitness, tenis de masa, trambulina elastica.

Distractie:

biliard, darts, jocuri copii. remi si table (in limita disponibilitatilor).  ANIMATIE  Pentru copii: in intervalul 10-12:00, si 18-19:00 se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni.  Pentru adulti: muzica live (intrumentala si vocala), karaoke, program specific in cursul cinelor tematice. 

Tarife

OFERTE SPECIALE:

 

HOTEL MODERN****

CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI

PERIOADA

CAZARE + MIC DEJUN

CAZARE + DEMIPENSIUNE

CAZARE +  ALL INCLUSIVE

28 Mai - 01 Iun 02 Iun - 06 Iun 07 Iun - 11 Iun 12 Iun - 16 Iun

 517.50

977.50

1207.50

17 Iun - 21 Iun 22 Iun - 26 Iun

-

977.50

1207.50

27 Iun - 01 Iul

-

1035.00

1265.00

02 Iul - 06 Iul 07 Iul - 11 Iul

-

1265.00

1495.00

12 Iul - 16 Iul 17 Iul - 21 Iul 22 Iul - 26 Iul 27 Iul - 31 Iul 01 Aug - 05 Aug 06 Aug - 10 Aug 11 Aug - 15 Aug 16 Aug - 20 Aug 

-

1380.00

1610.00

21 Aug - 25 Aug

-

1328.25

1558.25

26 Aug - 30 Aug

-

 1293.75

1523.75

31 Aug - 04 Sep

 -

1040.75

1270.75

05 Sep - 09 Sep 10 Sep - 14 Sep

517.50

977.50

1207.50

 

HOTEL MODERN**** CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI

PERIOADA

CAZARE + MIC DEJUN

CAZARE +  DEMIPENSIUNE

CAZARE+  ALL INCLUSIVE

27 Mai - 02 Iun 03 Iun - 09 Iun 10 Iun - 16 Iun

 724.50

1368.50

1690.50

 17 Iun - 23 Iun 24 Iun - 30 Iun

-

1368.50

1690.50

01 Iul - 07 Iul

-

1771.00

2093.00

08 Iul - 14 Iul

-

1840.00

2162.00

15 Iul - 21 Iul 22 Iul - 28 Iul 29 Iul - 04 Aug 05 Aug - 11 Aug 12 Aug - 18 Aug

 -

1932.00

2254.00

19 Aug - 25 Aug

 -

1880.25 

2202.25

26 Aug - 01 Sep

-

1748.00 

2070.00

02 Sep - 08 Sep 09 Sep - 15 Sep

 724.50

1368.50

1690.50

 

HOTEL MODERN**** CAMERE DUBLE SUPERIOR CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI

PERIOADA

CAZRARE + MIC DEJUN

CAZARE + DEMIPENSIUNE

CAZARE+  ALL INCLUSIVE

28 Mai - 01 Iun 02 Iun - 06 Iun 07 Iun - 11 Iun 12 Iun - 16 Iun

 575.00

1035.00

1265.00

17 Iun - 21 Iun 22 Iun - 26 Iun

-

1035.00

1265.00

27 Iun - 01 Iul

-

 1092.50

1322.50

02 Iul - 06 Iul 07 Iul - 11 Iul

-

1322.50

1552.50

 12 Iul - 16 Iul 17 Iul - 21 Iul 22 Iul - 26 Iul 27 Iul - 31 Iul 01 Aug - 05 Aug 06 Aug - 10 Aug 11 Aug - 15 Aug 16 Aug - 20 Aug 

-

1437.50

1667.50

21 Aug - 25 Aug

-

1385.75

1615.75

26 Aug - 30 Aug

 -

1351.25

1581.25

 31 Aug - 04 Sep

 -

1098.25

1328.25

05 Sep - 09 Sep 10 Sep - 14 Sep

 575.00

1035.00

1265.00

 

HOTEL MODERN**** CAMERE DUBLE SUPERIOR CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI

PERIOADA

CAZARE + MIC DEJUN

CAZARE + DEMIPENSIUNE

CAZARE+  ALL INCLUSIVE

27 Mai - 02 Iun 03 Iun - 09 Iun 10 Iun - 16 Iun

805.00

1449.00

1771.00

17 Iun - 23 Iun 24 Iun - 30 Iun

 -

1449.00

1771.00

 01 Iul - 07 Iul

 -

1851.50

2173.50

 08 Iul - 14 Iul

 -

1920.50

2242.50

 15 Iul - 21 Iul 22 Iul - 28 Iul 29 Iul - 04 Aug 05 Aug - 11 Aug 12 Aug - 18 Aug

 -

2012.50

2334.50

 19 Aug - 25 Aug

 -

1960.75

2228.70 

 26 Aug - 01 Sep

 -

1828.50

2150.50

02 Sep - 08 Sep 09 Sep - 15 Sep

 805.00

1449.00

1771.00

  

HOTEL MODERN**** GARSONIERE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI

PERIOADA

CAZARE + MIC DEJUN

CAZARE + DEMIPENSIUNE

CAZARE+  ALL INCLUSIVE

28 Mai - 01 Iun 02 Iun - 06 Iun 07 Iun - 11 Iun 12 Iun - 16 Iun

 632.50

1092.50

1322.50

17 Iun - 21 Iun 22 Iun - 26 Iun

-

1092.50

1322.50

27 Iun - 01 Iul

-

1150.00

1380.00

 02 Iul - 06 Iul 07 Iul - 11 Iul

-

1380.00

1610.00

 12 Iul - 16 Iul 17 Iul - 21 Iul 22 Iul - 26 Iul 27 Iul - 31 Iul 01 Aug - 05 Aug 06 Aug - 10 Aug 11 Aug - 15 Aug 16 Aug - 20 Aug

-

1523.75

1753.75

 21 Aug - 25 Aug

-

1454.75

1684.75

 26 Aug - 30 Aug

-

1408.75

1638.75

 31 Aug - 04 Sep

 -

1155.75

1385.75

05 Sep - 09 Sep 10 Sep - 14 Sep

 632.50

1092.50

1322.50

 

HOTEL MODERN**** GARSONIERE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI

PERIOADA

CAZARE + MIC DEJUN

CAZARE + DEMIPENSIUNE

CAZARE+  ALL INCLUSIVE

27 Mai - 02 Iun 03 Iun - 09 Iun 10 Iun - 16 Iun

885.50

1529.50

1851.50

17 Iun - 23 Iun 24 Iun - 30 Iun

-

1529.50

1851.50

 01 Iul - 07 Iul

-

1932.00

2254.00

08 Iul - 14 Iul

-

2018.25

2340.25

 15 Iul - 21 Iul 22 Iul - 28 Iul 29 Iul - 04 Aug 05 Aug - 11 Aug 12 Aug - 18 Aug

 -

2133.25

2455.25

19 Aug - 25 Aug

 -

2064.25

2386.25

26 Aug - 01 Sep

-

1909.00

2231.00

02 Sep - 08 Sep 09 Sep - 15 Sep

885.50

1529.50

1851.50

 

 

Sunt interesat de aceasta oferta!
Trimite-ne un mesaj iar noi te vom contacta pentru a-ti oferi toate detaliile.


CAPTCHA Image [generati alt cod]