versiune pentru tiparire CIRCUIT BENELUX 2016

Pret incepand cu 449 euro/pers €

 

CIRCUIT BENELUX 2016

cu camp de lalele si mori de vant

Luna aprilie este cea mai atractiva perioada a anului in aceste tari, din cauza infloririi lalelelor 

 

Passau-Trier-Luxemburg- Waterloo - Bruxelles-Leuven-Ghent-Bruges-Rotterdam-Keukenhof-Haga-Amsterdam-Vollendam-Nürnberg-Regensburg

Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare zona Passau/Nürnberg. (Cluj-Oradea-Nürnberg~1150 km)

Ziua 2. Ne indreptam spre Bruxelles cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scrut timp liber. Ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Sosire la Bruxelles seara. Cazare 3 nopti la acelasi hotel in zona Bruxelles. (Nürnberg-Luxemburg=460km; Luxemburg-Bruxelles=210 km).

Ziua 3. Vizitam Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon Bonaparte. Urmeaza Bruxelles – scurt tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi ne indreptam spre Leuven, oras universitar renumit, sa admiram una dintre cele mai frumoase primarii din lume. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~150 km).

Ziua 4. Vizitam Ghent, orasul lui Carol V-lea, cu Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, azi de aici pornesc micile croaziere pentru vizitarea orasului. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval – beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Optional croaziera pe canale si shopping bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)

Ziua 5. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Continuam  vizita cu cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof. Vizita la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii. Iesim la Scheveningen, cea mai renumita statiune la Marea Nordului; timp liber. Cazare zona Rotterdam/Amsterdam, 2 nopti la acelasi hotel.

Ziua 6. Dimineata vizita Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, Muzeul van Gogh sau Rijksmuseum; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca 3-4 ore=10 euro) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Reintoarcere in Amsterdam timp liber seara in zona Pietei Dam si a “Cartierului Rosu”. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7. Pornim spre Nurnberg via Dortmund. Plimbare de dupa masa la Nürnberg, zidurile medievale, mica catedrala si Schoner Brunnen, Casa Albrecht Durer, Palatul Justitiei, locul unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945 (exterior). Cazare zona Nurnberg. (Amsterdam-Nurnberg~680 km).

Ziua 8. Pornire spre casa cu oprire la Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Sosire in tara noaptea tarziu.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.12.15 (avans 50%)

09.04. 2016

489 euro

469 euro

449 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 145 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.11.2015

Tariful include:

- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona Rotterdam/Amsterdam)

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

- ghid turism din partea agentiei

- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Muzeul Van Gogh ~15 euro, Rijksmuseum~15 euro, Turnul Euromast~10 euro, Altarul Van Eyck ~4 euro, Keukenhof  ~ 16 euro; taxa vaporas Amsterdam ~16 euro, Bruges ~9 euro

- *excursia optionala la Vollendam este excursie optionala si costa 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in lb romana+degustare cascaval. (minim 25 persoane)

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

Gratuit

01:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

(-1 zi) 23:00

Reghin

Petrom, Str. Iernuteni

20 euro

(-1 zi) 21:00

Odorheiu Secuiesc

Piata Marton Aron

25 euro

(-1 zi) 20:30

Miercurea Ciuc

Rompetrol, Str. Harghitei

25 euro

(-1 zi) 21:00

Brasov

Petrom, Bld. Grivitei

25 euro

(-1 zi) 23:30

Bistrita

Petrom, iesire spre Viisoara

20 euro

00:40

Dej

OMV, Str. Valcele

15 euro

01:00

Gherla

Petrom, Str. Clujului

15 euro

(-1 zi) 23:00

Sighisoara

Penny Market, Str. Tarnavei

20 euro

(-1 zi) 23:00

Sibiu

Parcarea Metro,Sos. Alba Iulia

20 euro

(-1 zi) 23:30

Sebes

Parcarea Lidl, Str. Augustin Bena

20 euro

00:00

Alba Iulia

MOL, Str. Al. Ioan Cuza

20 euro

(-1 zi) 23:00

Deva

Bila, langa Gara

20 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

20 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)