versiune pentru tiparire MINIVACANTA IN CROATIA DE PASTI / 1 MAI

Pret incepand cu 199 EURO/PERS €

 

 

 

MINIVACANTA IN CROATIA DE PASTI / 1 MAI

 

                     Zagreb-Lacurile Plitvice-Pula-Rovinj-Fjordul Limski-Lacul Balaton-Tihany

 

Ziua 1. Plecare din  Oradea la orele 04:00 in zori pe ruta Cluj-Oradea-Budapesta-Zagreb-Karlobag ~800 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Cazare zona Karlobag/Rijeka, 3 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Timp liber in statiune sau *excursie optionala la Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; transport +drumetie~3-4 ore.

Ziua 3. Timp liber in statiune sau *excursie optionala (toata ziua) pe Peninsula Istria – vizita la Pula, vestigiile romane, dintre care cel mai grandios monument este amfiteatrul. Vizita la Rovinj, statiune in Istria de vest, de unde luam vaporasul pentru o croaziera pe Fiordul Limski.

Ziua 4. Pornim spre casa cu oprire in Ungaria, la Lacul Balaton, la Tihany, faimoasa zona viticola si Abatie Benedictina ; vom auzi legenda ecoului de la Tihany. Optional masa de pranz sau timp liber. Ne continuam drumul spre casa. Sosire in tara seara.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

29.04.2016

209 euro

199 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single:  50 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2015

Tariful include:

- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi

- 3 nopti cazare la hotel de 3* cu mic dejun bufet, zona Karlobag/Rijeka

- ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- *excursia optionala la Plitvice: 25 euro (grup minim de 25 persoane), taxa intrare la Rezervatia Naturala Plitvice~15 euro,

- *excursia optionala la Pula-Rovinj: 30 euro (grup minim 30 persoane), taxa croaziera pe Fiordul Limski (croaziera cu bauturi alcoolice si nealcoolice)

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordin8ea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar