versiune pentru tiparire ANGLIA-BENELUX-GERMANIA 2016-AVION DIN CLUJ

Pret incepand cu 759 EURO/PERS €

 

ANGLIA-BENELUX-GERMANIA 2016

 

                            Bruxelles-Bruges-Canterbury-Londra-Greenwich-Windsor-Statford-Oxford-Rotterdam-Amsterdam-Vollendam

Ziua 1. Decolare din Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 07:10, aterizare in aeroportul din Bruxelles-Charleroi la orele 08:40. Vizităm Bruxelles, centru politic al Europei, Palatul Regal, Primăria, Manneken Pis, Grote Markt – una dintre cele mai frumoase pieţe ale lumii, Biserica Sf. Mihail. Ne continuăm drumul spre Bruges, unde vom admira Piaţa Centrală, palate renascentiste şi atmosfera străveche a canalelor. Cazare zona Dunquerque/Calais. (Bruxelles-Bruges ~100 km, Bruges-Calais~115 km)

Ziua 2. Traversam Canalul Manecii, oprire in minunatul orasel  Canterbury,  unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett - vizităm Catedrala, strada principala, casele Huguenotilor, timp liber. Sosire la Londra. Cazare si timp liber.

Ziua 3. Vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George. Urmeaza centrul Londrei, unde in cadrul unui tur panoramic se viziteaza: Big Ben, Westminster Abbey, Parlamentul, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park, Catedrala St. Paul’s, Piccadilly Circus, Piaţa Trafalgar, (cca 4 ore). Timp liber in Londra. Cazare.

Ziua 6. Vizita centrul Londrei (deplasare cu metroul si/sau autocare supraetajate), oprire la Harrod's, timp liber in zona Westminster pentru vizite sau vizita la British Museum. Cazare.

Ziua 5. Timp liber în Londra sau, *excursie optională la Stratford-upon-Avon locul de naştere al celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor, William Shakespeare, apoi plimbare prin Oxford, oraş universitar legendar, Colegiul Christ Church, Catedrala, timp liber. Cazare.

Ziua 4. Părăsim Londra şi ne îndreptăm spre Batrânul Continent cu feribotul pe ruta Dover-Calais. Vizita Rotterdam al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Daca timpul ne permite, in cadrul unei vizite panoramice admiram Haga, sediul guvernului Tarilor de Jos; Palatul Pacii (Curtea Internationala de Justitie), Parlamentul. Cazare zona Rotterdam/Amsterdam. (Londra – Amsterdam ~ 500 km)

Ziua 7. Vizităm Veneţia Nordului, Amsterdam, Fabrica de Diamante Coster Diamonds, apoi vizitare Muzeul van Gogh sau Rijksmuseum; croazieră pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca 3-4 ore=10 euro) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Reintoarcere in Amsterdam – timp liber seara in zona Pietei Dam si a “Cartierului Rosu”. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. Pornim spre Germania. Decolare din Dortmund la orele 13:15, aterizare la Cluj-Napoca la orele 16:25.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

17.08.2016

839 euro

799 euro

759 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 40 euro (al treilea pat poate fi supraetajat)

Supliment camera single:  195 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2015

Tariful include:

- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si cf orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport, 1 bagaj de mana care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.

- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C, taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

- ghid turism din partea agentiei

 

Tariful nu include:

- taxa feribot obligatorie, pe ruta Calais-Dover si retur: 40 euro, platibila la inscriere.

- 1 bagaj de cala/persoana, de  23kg ~ 60 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior)

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu: Catedrala Canterbury: 9 GBP, Windsor: 17 GBP, Muzeul Van Gogh~16 euro, Turnul Euromast~10 euro, Altarul Van Eyck~4 euro; taxa vaporas Amsterdam ~16 euro, Bruges~9 euro

- excursia optionala la Stratford-Oxford: 35 euro, (minim 25 persoane)+ taxa de intare casa natala W. Shakespeare~15 GBP, Colegiul Christ Church: 9 GBP,

- excursie optionala la Vollendam: 10 euro, (minim 25 persoane); (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in lb romana+degustare cascaval.

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.