versiune pentru tiparire NAPOLI SI PERLELE SUDULUI 2016-AVION DIN CLUJ

Pret incepand cu 469 EURO/PERS €

 

NAPOLI SI PERLELE SUDULUI 2016

Montecassino-Caserta-Capri-Pompei-Vezuviu-Napoli-Pozzuoli-Lacul Averno-Sorrento-Amalfi

 Ziua 1. Decolare la orele 13:00 din aeroportul din Cluj-Napoca – aterizare in Aeroportul Roma-Ciampino la 13:45. Intalnire cu ghidul si autocarul .  Pornim spre sud; oprire la Montecassino, manastirea fondata in 529 de Sfantul Benedict (manastirea se gaseste la o altitudine de 500m); vizitam biserica si admiram panorama. Ne continuam drumul spre Napoli, oprire la Caserta, resedinta regilor Neapolelui, vizitam splendidul palat baroc in care s-au filmat si cateva secvente din Star Wars. Cazare zona Napoli, cazare 4 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Incepem ziua cu anticul oras Pompei, asezat la picioarele Vulcanului Vezuviu, Basilica, Forul Central, etc ( ghid local obligatoriu). Urmeaza  vulcanul care umbreste destinul a cca 3 milioane de oameni care locuiesc la picioarele lui - urcam pe Vezuviu cu autocarul pana in apropiere de crater (vizita depinde de conditiile meteo). Vizitam Napoli – Portul, Castel Nuovo, Palatul Regal, Castel del Ovo, Piazza del Plebiscito, apoi optional Catedrala. Timp liber in Napoli. Cazare.

Ziua 3. Dupa mic dejun, ne îndreptam cu vaporul spre minunata insula Capri. Aici puteti alege sa va plimbati cu vaporasul (tur de insula cu explicatii) pentru a vizita peisajele pitoresti, pesterile sapate în stânca de catre apa marii; apoi, timp liber pentru a vizita insula - plimbare pe jos sau cu autobuzele locale, sau timp liber pentru plaja. Cazare.

Ziua 4. Timp liber in cursul diminetii sau *optional cu autobuze locale - tur panoramic Sorrento si Coasta Amalfitana – unul dintre cele mai superbe trasee panoramice din lume! plimbare pe stradutele din Amalfi - vizitam Domul in care se gasesc ramasitele Apostolului Sf. Andrei. Urmeaza apoi zona in care se inregistreaza cele mai multe miscari seismice din sudul Italiei, Campi Flegrei. Vizitam Lacul Averno, despre care, in antichitate, se credea ca e intarea in Hades, urmeaza Pozzuoli, oras antic cu Vulcanul Solfatara.  Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. Dupa mic dejun, ne îndreptam spre nord. Decolare la orele 14:25, aterizare la aeroportul din Cluj la orele 17:20

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

22.08.2016

549 euro

499 euro

469 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 25 euro

Supliment camera single: 80 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). In cazul unui grup de 30-39 persoane, se va achita un supliment 30 euro, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2015

Tariful include:

- bilet de avion pe ruta Cluj-Roma Ciampino-Cluj cu compania Wizzair, 1 bagaj de mana care masoara 42x32x25cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata; taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, cf orarului de zbor de mai sus

- transport  cf program cu autocar modern, climatizat, 3*  sau minibus local, in functie de numarul de persoane.

- 4 nopti cazare la hotel 3-4*, cu mic dejun in zona Napoli

- ghid însotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagaj de cala/persoana de 23 kg ~50 euro/bagaj pentru dus-intors  (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj); recomandam un bagaj de cala/camera sau familie.

- intrarile la obiectivele turistice: Vezuviu~8 euro, Pompei~17 euro (cu ghid local), feribot Capri~35 euro, tur insula Capri cu vaporas~16 euro, Caserta-Palatul Regal ~13 euro, Solfatara~8 euro; taxele de intrare sunt informative si sunt valabile la redactarea programului.

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar;

- excursia optionala la Amalfi cu ghid local si autobuz local: 40 euro (locuri limitate)

- taxele de intrare in orasele din Italia pentru autocar, acolo unde este necesar.

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxele de statiune zona Napoli, 1,5 euro/zi/persoana (taxele pot fi modificate in cursul anului de catre autoritatile locale)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.