versiune pentru tiparire CARNAVAL LA VENETIA 2017

Pret incepand cu €

 

CARNAVAL LA VENETIA 2017

Ljubljana-Postojna-Trieste-Venetia-Padova

  

 

Ziua 1: (Oradea – Lido di Jesolo~1000 km) Plecare din Oradea la orele 00:00 noaptea pe ruta Oradea–Budapesta–Maribor–Ljubljana–Lido di Jesolo. Oprire in capitala Sloveniei, Ljubljana. Scurta plimbare ghidata – Primaria, Catedrala, Podul cu Dragonii si Podul Triplu; scurt timp liber. Oprire la atractia turistica nr. 1 a Sloveniei, Pestera Postojna, pestera de 20 km – vizita cu trenulete si pietonal. Ne continuam drumul spre Italia, unde urmeaza un tur panoramic al orasului Trieste, cu portul industrial si portul de yachturi, Piazza del Unita cu cladirile impozante din perioada imperiala, Canal Grande, etc. Cazare si cina la un hotel de 3* din Lido di Jesolo.

Ziua 2: Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto. Sosire in Venetia unde urmeaza un tur pietonal spre Podul Rialto, Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas. Timp liber pentru a ne bucura de festivitatile si frumusetile Orasului Indragostitilor si de vartejul carnavalului. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 3: Mic dejun. Pornim spre Padova, orasul Sfântului Anton cu Bazilica Sf Antoniu, Piazza Prato della Vale, Biserica Santa Giustina cu moastele multor sfinti notorii. Vizita la Capela Scrovegni* (vizita este posibila doar cu plata la inscriere in timp util. Nu putem asigura bilete de intrare pentru turistii inscrisi in ultimele 2 saptamani) Parasim Italia si ne indreptam spre casa cu opriri tehnice pe traseu. Sosire în tara noaptea.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla/tripla

Tarif client fidel si

Tarif Early Booking

avans 50% >15.12.2016

17.02.2017

 

179 euro

169 euro

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 10 euro

Supliment camera single: 30 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport, pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

BONUS : LOCURI SPECIALE GRATUITE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.10.2016

 

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international 3*

- 2 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si  cina 3 feluri) la hotel 3* în Lido di Jesolo

- ghid turism din partea agentiei

- taxe de parcare autocar si taxe de intrare in port spre Venetia pentru autocar

Tariful nu include:

Intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale:

- pestera Postojna: adult: 23 euro, copil<15 ani: 14 euro, student: 18,50 euro

- palatul Ducal la Venetia: 18 euro/adult, 11 euro/penionari>65 ani si copil<18, studenti<25 ani cu card de student valabil;

- Capela Scrovegni la Padova: 15 euro, se achita obligatoriu la iscriere; biletele nu sunt achizitionabile cu 2-3 saptamani inainte de data vizitei!

- taxa vaporetto in laguna venetiana: 15 euro

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- taxele de statiune - in anii precedenti, in Italia, autoritatile locale au inceput sa introduca taxe de statiune in diferite localitati turistice. In cazul in care autoritatile locale vor introduce aceste taxe si in Lido di Jesolo, pentru anul 2017, turistii vor suporta aceste taxe, platibile la fata locului.

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin)

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

00:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

21:00 (-1 zi)

Cluj-Napoca

Bila Manastur

15 euro

20:20 (-1 zi)

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

25 euro

18:00 (-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

20:30 (-1 zi)

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

21:30 (-1 zi)

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

22:00 (-1 zi)

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

21:30 (-1 zi)

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

21:40 (-1 zi)

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

21:00 (-1 zi)

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de