versiune pentru tiparire Circuit Belgia Olanda cu avion din Cluj

Pret incepand cu €

 

 

 

     Circuit BENELUX cu camp de lalele si mori de vant 2017

Luna aprilie este cea mai atractiva perioada a anului in aceste tari, din cauza infloririi lalelelor 

Bruxelles-Leuven-Ghent-Bruges-Rotterdam-Keukenhof-Delft-Haga-Amsterdam-Vollendam

 

Ziua 1. Decolare din aeroportul Cluj Napoca la orele 10:50. Aterizare la aeroportul Bruxelles-Charleroi la orele 12:15.  Vizita incepe cu Bruxelles – scurt tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal pe Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi ne indreptam spre Leuven, oras universitar renumit, ca sa admiram una dintre cele mai frumoase primarii din lume; timp liber sau  optional degustare de bere la un bar local! Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~150 km)

Ziua 2. Vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, cu Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, azi de aici pornesc micile croaziere pentru vizitarea orasului. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval – beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Optional croaziera pe canale si shopping bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)

Ziua 3. Trecem in Olanda si incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului.  Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita panoramica la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii. Continuam  vizita cu cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Cazare zona Rotterdam/Amsterdam, 2 nopti la acelasi hotel.

Ziua 4. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizitam ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Reintoarcere in Amsterdam timp liber seara in zona Pietei Dam si a “Cartierului Rosu”. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. Pornim spre aeroportul din Eindhoven, decolare la orele 15:40, aterizare la aeroportul din Cluj Napoca la orele 18:55.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 40%)

Tarif Early Booking

>31.01.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.12.16 (avans 50%)

21. 04. 2017

599 euro

569 euro

529 euro

Tarif Client Fidel

589 euro

559 euro

519 euro

Reducere copil<12 ani cazat cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 90 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita la finalizarea grupului, doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.11.2016

Tariful include:

- 4 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona Rotterdam/Amsterdam)

- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport, 1 bagaj de mana care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- 1 bagaj de cala/persoana, de  23kg ~ 50 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior)

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 17,50 euro, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro, Keukenhof: 16 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro

- *excursia optionala la Vollendam: 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in lb romana+degustare cascaval si timp liber in port (minim 25 persoane)

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)  Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

 

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.