versiune pentru tiparire Insula Krk - circuit+sejur - 10 zile , autocar

Pret incepand cu 435 euro/pers €

 

INSULA KRK-ZAGREB-COASTA ISTRIEI:Pola, Porec, Opatja, Rovinj, Rijeka

VENETIA   circuit si sejur 10 zile,din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

Marea Adriatica - Pestera Postojna - Lacul Balaton  Budapesta

Plecari: 23.06, 28.07, 11.08, 25.08, 08.09.

ZIUA 1-vineri ora 06.2016–prezentarea la imbarcareBucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad.

Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).

ZIUA 2 (mic dejun).  Deplasare in Croatia. Plaja si baie in Insula Krk.                                 Cina si cazare in Insula Krk.

ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8  Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.

Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.

·         Ziua 3-excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec, Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic:

            Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.

·         Ziua 4-excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu

             renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase

             filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.                                                                      

·         Ziua 5-excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane

            se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in insula Krk.

●    Ziua 7-Excursie la Venetia (include tot, adica: transport autocar Mestre-Venetia-Mestre, deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto-Canal Giudecca-Piata San Marco si retur,taxe autocar de parcare si intrare in Venetiapt. vizitare:Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe Canale Grande  pana la

Podul Rialto.

 

 

Excursiile din zilele:3,4,5 si 7 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 135є (20+35+20є+65є)si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

OPTIONAL  (ziua 8)- deplasare (35 €  daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se

                                      achita in excursie) cu autocarul in Punat pentru ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata - 4 ore,

include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie).

ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Ora 11 plecare din Insula Krk. Deplasare la  Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul BalatonlBudapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor,Podul cu Lanturi,Parlamentul,Podul Elisabeta.Dupa tur,croaziera (include ghid local si 1 pahar de sam-panie) pe Dunare by night(optional,18 -plata in excursie,cina festiva bufet cu bauturi si muzica).   Cazare in Budapesta.

ZIUA 10 - duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET(include:●   excursia la VENETIA in valoare de 65 € ;

                        ●    croaziera pe Dunare + excursiile din zilele: 3, 4 si 5, in valoare totala de 90 ).

435  pt: 8.09,  445  pt: 23.06,  455  pt: 25.08, 475  pt: 11.08,   485   pt 28.07.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                            Supliment single 180 є.

Grup minim 25 turisti                                                                           Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30є

La inscriere se achita minim 150 є                                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

 servicii ghid roman ;

·    transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·    2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic ;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ADRIATIC 2** - situat la 50 m de mare,  in statiunea Omisalj din INSULA KRK. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv ,  telefon, minibalcon si grup sanitar propriu cu dus,. DEMIPENSIUNE -  bufet suedez.                   www.hoteli-omisalj.hr