versiune pentru tiparire Istambul , 5 zile - autocar

Pret incepand cu 160 euro/pers €

 

 

ISTANBUL-Insula Printului

 

PROGRAM TURISTIC ┼či SHOPPING

EUROPA-Stramtoarea Bosfor-ASIA        5 zile  

Plecari: 13.04-PASTE, 26.04, 10.05, 24.05, 01.06-RUSALII, 14.06, 21.06, 09.08, 23.08, 06.09, 20.09, 04.10, 18.10 

 

ZIUA 1 – Miercuri (de Paste si Rusalii - Joi), ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspreEuropa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC.

Cazare in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid localMoscheea AlbastraPalatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).                                                                                                                                       Cazare in Istanbul.

ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul.                                                                                                                                        Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 -  croaziera (90 min)pe BosforTimp liber - shopping.                                                                                                   Cazare inIstanbul.

ZIUA 5 – Duminica (de Paste si Rusalii - Luni), mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye.Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET(include biletul, aprox. 10 €, la Sf. Sofia):

 125   +  35  (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 2),  tur by night Istanbul

si croaziera pe Bosfor.

Obs. pentru plecarile din intervalul 1.07-30.09, nu se include biletul la Sf.Sofia

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                     Supliment single 70 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

·          servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;

·          4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;

·          transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Obs. - in Istanbul se va plati 5€ pentru ghidul local (ziua 4).

Hotel 3*** - situat in Istanbul, zona Grand Bazar - Sfanta Sofia – Moscheea Albastra. Camere,

 pentru 2 persoane, cu TV si grup sanitar propriu cu dus.