versiune pentru tiparire Hotel AFRODITA RESORT & SPA****, Baile Herculane

Pret incepand cu €

 

Hotel AFRODITA RESORT & SPA****, Baile Herculane

Descriere

Adresa: Str. Complexelor nr. 2

 

Complexul Hotelier Afrodita Resort & SPA este situat in Centrul Administrativ (Centrul Nou) al Statiunii Baii Herculane, in apropierea parcului Vicol fiind strajuit la est de Masivul Domogled iar in partea de Sus-Vest deschizandu-se o panorama ampla asupra intregii statiuni.Hotelul este situat intr-o zona pitoreasca dominata de o liniste deplina.Accesul se face pe un drum asfaltat lung de 1.2 km adiacent strazii principale (Strada Trandafirilor) in imediata apropiere a Complexelor Hoteliere Dacia, Diana si Minerva.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -350 locuri, parcare proprie -cu paza gratuita, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, Front Desk 24 h, camera pentru bagaje, bar de zi (Lounge bar - 50 locuri).

Sali de conferinta:

 2 - o sala cu capacitate de 250 locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player) iar cealaltă cu o capacitate de 50 locuri

Dotari camere:

aer conditionat -in camerele de 4*, premium si apartamente., TV -LCD, minibar, seif -in camerele de 4* si premium, baie cu dus -halat baie, balcon, internet -Wi-Fi gratuit, uscator de par, telefon.

Număr total camere:

 220

Single:

 20

Duble:

 190 - twin, matrimoniale

Apartamente:

 10

Observaţii

Pentru efectuarea tratamentului este necesara prezentarea dovezii de asigurat in Romania: bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cardul de sanatate activat.

Servicii si facilitati

Servicii masa:

se acorda in restaurantul propriu, micul dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte conform listei de meniuri.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, piscina acoperita, SPA. Piscina cu apa incalzita - acces gratuit.

Tratament:

Centrul Welness va ofera posibilitatea de a evada din stresul vietii moderne si de a intra intr-o oaza de calm si pace, unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Atmosfera, tratamentele si efectele curative ale naturii va vor face sa va simtiti renascut. In intampinarea nevoilor Dumneavoastra, noi va oferim urmatoarele servicii : - piscina interioara; - cascada para; - jacuzzi; - sauna; - masaj; - sezlonguri cu hidromasaj in piscina; - mini piscina pentru copii; - zona de relaxare prin cromomeloterapie.

TARIF - PACHET REVELION - 3 NOPTI - 30.12.2016 - 02.01.2017 - 

 

Loc in camera dubla-1340 LEI

Servicii incluse: 3 nopti cazare, 30.12 - cina de intampinare in sistem bufet suedez cu bauturi incluse pe perioada servirii mesei, 31.12 - mic dejun bufet suedez, Revelionul copiilor, cina festiva si open bar, muzica live, divertisment, foc de artificii, program artistic, 01.01 - brunch cu bauturi incluse pe perioada servirii mesei, petrecere tematica (cina) cu open bar, 02.01 - mic dejun. Acces gratuit la Atrium SPA - piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala fitness.

Facilitati copii: 0-7 ani gratuit la cazare si masa (fara loc) fara pat suplimentar; 7-12 ani achita 670 Lei/pachet fara pat suplimentar sau cu pat suplimentar 804 Lei/pachet. Peste 12 ani achita tarif adult.