versiune pentru tiparire Hotel Crisana**, Baile Felix

Pret incepand cu €

 

 

HOTEL CRISANA**

 • BĂILE FELIX 
 • BIHOR 
 • Romania
 • Descriere

  Hotelul este situat la intrarea in statiune dinspre Oradea.

  Hotelul CRISANA este situat la intrarea dinspre Oradea in statiunea Baile Felix intr-o zona impadurita cu fag si stejar oferind astfel un cadru potrivit pentru odihna si relaxare.

  Informatii si dotari hotel

  Dotari generale:

  restaurant -250 de locuri in sala principala si 2 separeuri, parcare proprie -cu plata.

  Sali de conferinta:

   1 - o sala - 90 locuri si diferite spatii care pot fi puse la dispozitie pentru organizarea de cocktail-uri, expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri si diverse mese festive.

  Dotari camere:

  TV, baie cu cada, balcon, telefon international. Optional racitor (7 Lei/zi cu plata la receptie)

  Număr total camere:

   98

  Single:

   2

  Duble:

   91 - cu 2 paturi sau pat matrimonial.

  Apartamente:

   3 - apartamentul este compus din dormitor si living cu canapea extensibila.

  Observaţii

  La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

  Nu se permite accesul cu animale de companie !

  Servicii si facilitati

  Servicii:

  inchiriere de autocare si microbuse pentru excursii in imprejurimi precum si a unei sali de sport aflata la o distanta de 1 km de hotel.

  Servicii masa:

  se acorda in restaurantul Crisana, categoria I, micul dejun, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.

  Facilitati copii:

  (in camera cu 2 adulti); 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar si fara mic dejun. Copiii 12-16 ani achita obligatoriu pat suplimentar conform tabel preturi.

  Fitness/Wellness/Sport:

  piscina in aer liber -apa termominerala cu acces direct din hotel, baza tratament, sala fitness , masa de ping-pong. Piscina este deschisa zilnic intre orele 08:00 - 20:00, cu exceptia zilei de Marti cand este inchisa.

  Tratament:

  tratament pentru boli reumatismale, acute si cronice, inflamatorii si degenerative, in boli neurologice, periferice si sechele dupa accidente vasculare cerebrale (hemiplegii), tratament in afectiuni post-traumatice (entorse, luxatii, fracturi) si in reumatismul tesutului moale. Sectii de tratament: electroterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie si crenoterapie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, card de sanatate) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Turistii neasigurati vor achita pentru tratament suplimentar taxa de consultatie de 55 Lei / persoana.

  Obiective turistice

  Atractii turistice:

 • Muzeul Tarii Crisurilor - Palatul Baroc, Cetatea Oradei, Gradina Zoologica, Pasajul Vulturul Negru, Sirul Canonicilor, Basilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Lacul cu Nuferi din Baile 1 Mai, Popasul Pescaresc Cefa, Pestera Ursilor, Muzeul Fluturi din Chiscau, Pestera Meziad, Stana de Vale, Padis.
 • Hotel Crisana **

  Pachet Revelion

  Preturi in Lei / pachet / persoana

  Perioada

  29 Dec - 02 Ian

  Pachet 4 nopti

  30 Dec - 02 Ian

  Pachet 3 nopti

  Loc in camera dubla 

  759.00

  655.50

  Servicii incluse: bonuri valorice de 40 Lei/zi/adult, masa de Revelion, cina festiva in 01.01.

  Facilitati copii: 0-12 ani achita masa revelion si cina festiva 120.75 Lei sau 224.25 Lei cu pat suplimentar si masa revelion si cina festiva la pachetul de 3 nopti si 258.75 Lei pentru pachetul de 4 nopti. Peste 12 ani achita tarif integral. Nu se accespta camera single.