versiune pentru tiparire Revelion 2017 , Hotel Mures **, Baile Felix

Pret incepand cu €

 

 

 

HOTEL MURES**, Baile Felix

Descriere

 

 

Hotelul Mures este situat in cadrul complexului MURES-UNIREA-SOMES, la intrarea in statiune dinspre Oradea.

 

 

Adresa: Statiunea Baile Felix, comuna Sanmartin, jud. Bihor

 

Hotelul Mures se afla in vecinatatea Hotelului Poienita, pe soseaua DN 76 - E70 (spre Beius), corp comun cu Hotel Somes si Hotel Unirea, in vecinatatea policlinicii.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant - 520 locuri, parcare proprie -contra cost 4 Lei/zi, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, terasa, 4 lifturi. Parcarea se achita la receptie.

Sali de conferinta:

 1 - o sala cu capacitate de 40 de locuri. In cadrul Clubului Felix exista sala de conferinte multifunctionala (300 locuri).

Dotari camere:

TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon. 

Număr total camere:

 360

Single:

 70

Duble:

 290

Observaţii

La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Servicii si facilitati

Servicii:

Servicii masaj Servicii de balneo-fizioterapie Organizare de excursii Serviciu medical de urgenţă Servicii fax şi copiator Transfer aeroport Oradea Taxi, închirieri maşini Parcare exterioară disponibilă 24/7 Recepție 24 de ore Conexiune internet Wi-Fi în holul hotelului Acces la un calculator din holul hotelului Acces persoane cu dizabilităţi (inclusiv cu cărucior) Cameră depozitare bagaje Pază Păstrarea valorilor la recepţie Servicii de spălătorie şi curăţătorie Primirea și transmiterea mesajelor și a corespondenței

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Mures, categoria I, mic dejun in sistem bufet suedez, demipensiune in sistem fisa cont 27 Lei/ zi/persoana, pensiune completa 54 Lei/zi/persoana. In perioada 15.06-15.09 demipensiunea (obligatoriu mic dejun si cina) se serveste in sistem bufet suedez, iar dejunul de la pensiunea completa se serveste a la carte pe baza fisei de cont. Dispunând de 400 locuri în salon, 120 locuri în salonul de mic dejun şi 150 locuri pe terasa neacoperită, restaurantul a fost complet renovat în anul 2012 şi se pot organiza mese festive, cocktail-uri, banchete, nunţi şi alte evenimente.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, piscina cu apa termala, baza tratament, sauna (in cadrul bazei de tratament). După orele tonice petrecute în centrul de terapie, vă puteţi relaxa în piscina interioară cu apă termală (de luni până vineri de la ora 14.00 la 20.00, sâmbătă și duminică de la 8.00 la 20.00). Accesul la piscina este contra cost.

Tratament:

hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotaian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie (in bazine cu apa termala si vana); elongatii (subacvale si pe masa); electroterapie (Stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, unde scurte, TENS, magnetodiaflux, interferentiali); inhalatii aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, relaxant si tonifiant); tratamente cu produse Gerovital si Aslavital in bazele de tratament ale hotelurilor Termal-Nufarul si Poienita. Apele minerale cu care Băile Felix au fost binecuvantate şi-au dovedit în decursul sutelor de ani calităţile terapeutice exploatate din plin în bazele noastre de tratament. Temperaturile de izvor între 40˚- 49˚ C şi concentraţia de săruri cu puţin peste 1g la litru oferă acestor ape proprietăţi miraculoase pentru majoritatea afecţiunilor aparatului locomotor, încadrându-se în categoria apelor oligominerale. Curele balneare propuse în cadrul bazei de tratament se adresează următoarelor afecţiuni: • afecţiuni reumatice degenerative (spondiloză, coxartorze, gonartroze, poliatroze) • afecţiuni reumatice inflamatorii (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă) • afecţiuni reumatice abarticulare (periartrită scapulo-humerală, tendinite, bursite) • afecţiuni posttraumatice • afecţiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii) Contraindicaţiile tratamentului balnear: stări febrile, boli infecţioase, afecţiuni dermatologice, cardiopatia ischemică, insuficienţă cardiac, valori crescute ale tensiunii arteriale, epilepsie, neoplasme, insuficienţă renală şi hepatica, stare de graviditate, copii 0-3 ani, TBC. Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include consultatie medicala initiala, (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile prescrise se vor reprograma); asistenta medicala permanenta. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat. Turistii neasigurati in sistemul de aigurari CNAS vor achita o diferenta pentru efectuarea tratamentului de 11 Lei/zi/adult; (se incaseaza de luni pana vineri).

Distractie:

sala de jocuriexcursii la pestera Ursilor, excursii la Stana de Vale, seri romanesti, Lacul termal cu Nuferi, vizitarea statiunii Baile 1 Mai, a orasului Oradea, excursii la pesterile din Muntii Apuseni.

TARIF , PACHET REVELION - HOTEL MURES **, BAILE FELIX 

PERIOADA - joi 29.12.2016-marti , 03.01.2017 ( 4 nopti caazare in camera dubla ) -970 lei/pers