versiune pentru tiparire Cazari

Pret incepand cu €

 

Cazari

 

Formula noastra de succes este furnizarea de servicii de calitate la cel mai bun pret posibil. Am dezvoltat parteneriate puternice în destinatiile pe care le propunem, iar astazi, datorita puterii de achizitie de care dispunem, avem capacitatea de a negocia tarife deosebit de avantajoase de care beneficiaza în final clientii And 1 Travel. Pentru a fi siguri ca se ridica la înaltimea standardelor, personalul nostru experimenteaza personal fiecare itinerariu si verifica toate locatiile. Promptitudinea este la ordinea zilei și poți fi sigur că vei primi răspuns la solicitările tale în cel mai scurt timp posibil.

 

Cazari interne

 

Prin departamentul de incoming  poți fi convins că îți vom găsi întotdeauna cea mai buna variantă de cazare internă la preţuri cu până la 20% mai mici faţă de prețul de recepție. Beneficiem de asemenea de contracte preferențiale cu hoteluri din capitală şi din marile oraşe din ţară unde putem oferi discount-uri corporate substanțiale. Căutăm de asemenea ca de fiecare dată când propunem un hotel sa ne inspiram din experiența personală a unei vizite anteriore în acea locație pentru a ne asigura că fiecare dintre clienții noştri beneficiază de cel mai înalt standard de cazare şi servicii posibil. Facem tot posibilul ca locația aleasa să corespundă întocmai solicitărilor clientului, fie că este vorba de mărimea sălii de conferință, calitatea spa-ului, sau, de ce nu, o privelişte de vis.

 

Cazari externe

 

În calitate de agenti ai sistemelor de rezervari hoteliere Hotelcon, Go Global în Romania şi reprezentant DERTOUR, MEIER`S, ADAC şi TUI avem acces la peste 300.000 de hoteluri din lumea întreagă la preţuri cu mult sub cele de recepţie.

Căutăm cu fiecare ocazie sa ne punem în locul clientului nostru şi ne mândrim să oferim servicii cu adevărat personalizate. Acum, fie că vrei să te bucuri de priveliştea bradului din Rockefeller Centre de la fereastra hotelului tău, după o şedinţă lunga, că vrei să vezi cum se sting luminile pe Champs Elyses, sau că vrei ca dimineaţa delfinii să-ti mângâie tălpile într-o vilă pe apa din Maldive, noi And 1 Travel, iţi putem îndeplini această dorinţă. Pentru mai multe informaţii şi avantaje te invităm să contactezi departamentul de rezervări al And 1 Travel, la adresa office@and1travel.ro