versiune pentru tiparire Team Building

Pret incepand cu €

 

 

Team Building - Închegarea unei echipe

 

O echipă bună este aceea în care întregul grup de indivizi este mai valoros decât suma părţilor. Acest lucru semnifică faptul că membrii colaborează unii cu alţii. În unul din cazurile studiate de Meredith Belbin, unul din cei mai renumiţi teoreticieni în management şi dinamica echipelor, într-un exerciţiu de teambuilding, rezultatele echipei cu media coeficientului de inteligenţă cu 20% mai mare, au fost mult sub aşteptări. Concluzia acestui studiu a fost că indivizi excepţionali, care însă nu lucrează eficient împreună, vor genera rezultate mai slabe decât o echipa bine închegată, formată din oameni obişnuiţi. În decursul a 12 ani, am ghidat mii de persoane de toate vârstele şi nivelurile de îndemânare, în diverse activităţi de team building, care nu sunt numai distractive, dar implică şi originalitate şi aventură. Activităţile pe care le propunem încurajează dezvoltarea spiritului de echipă între participanţi, ajută membrii să îşi depăşească zona de confort şi să participe intens şi cu interes la performanţa grupului din care fac parte. Programele sunt profund interactive, complexe, adaptabile şi se pot desfăşura în diverse locaţii, în ţară sau în afara ţării. Ele pot fi ajustate în funcţie de cerinţele individuale şi de cultura fiecărei companii. Analizăm nevoile clienţilor noştri şi propunem programe personalizate, în concordanţă cu mărimea grupului, buget, obiective şi activităţi planificate. Considerăm că cel mai bun mod de a interveni în dinamica unei echipe este departe de calculatoare, birou şi telefoane. Programele noastre de team building combină provocări fizice, intelectuale şi creative. Participanţii apreciază oportunitatea de a interacţiona cu colegii lor într-un fel memorabil şi deosebit. Activităţile And 1 Travel  încurajează participanţii să colaboreze, să-şi asume riscuri, să gestioneze conflictele, să construiască încredere reciprocă şi să rezolve problemele creativ şi eficient. După terminarea aventurii, participanţii vor experimenta succesul muncii în echipă şi se vor simţi mândri de apartenenţa lor la organizaţie. La întoarcerea în mediul profesional toate acestea se traduc în creşterea nivelului de coeziune a echipei şi prin urmare, creşterea performanţelor profesionale.

Modele de activităţi de team building pot fi:

  • Programe team building adresate personalităţii fiecărui participant. La începutul fiecărui asemenea program, se completează fişe psihologice şi se creează un profil pe baza căruia se organizează activităţi. Aceste programe sunt perfecte atunci când se caută integrarea unor noi membri în echipă.
  • Prin programe tip "survival" în care activităţile sunt preponderent fizice, cu un factor ridicat de adrenalină, căutăm să dezvoltăm acele legături care se formează numai în medii extreme. O echipă care a escaladat un vârf de munte, pe ploaie şi pe ceaţă, va fi aceeaşi echipă care-ţi va conduce afacerea la succes.
  • Programe bazate pe abilităţi, în care întreaga echipă parcurge un program de training la sfârşitul căruia transformă partea teoretică a cursului în aplicaţie practică. Acest gen de program este recomandat echipelor care au de-a face cu proiecte noi şi unde este necesar să asimileze şi să gestioneze cantităţi mari de informaţie într-un timp redus.
  • Team building-ul bazat pe rezolvare de probleme, denumit şi team building de criză. Acest gen de program, presupune o locaţie retrasă şi timpul necesar pentru a discuta problemele cu care se confruntă compania. Este genul de program în care se identifică punctele slabe şi se găsesc soluţii.

Toate programele de team building pe care le propunem se desfăşoară în regiuni deosebit de frumoase din România. Participanţii trăiesc bucuria evadării din agitaţia urbană, decorul deosebit adăugând valoare experienţei. În afara ţării, printre cele mai populare locaţii pentru desfăşurarea team building-urilor se numără: Grecia, Bulgaria, Croaţia, Austria, Turcia, Cipru. Pentru mai multe informaţii şi avantaje te invitam să contactezi departamentul corporate al And 1 Travel, la adresa office@and1travel.ro