versiune pentru tiparire HOTEL TRAIAN **

Pret incepand cu €

 

 

HOTEL TRAIAN**

 

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Adresa: Calimanesti- Caciulata, str. Calea lui Traian nr. 559, cod 245601, jud. Valcea

Dotari generale: restaurant.

Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus.

Num─âr total camere: 254

Duble: 244

Apartamente: 10 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Servicii masa: restaurantul Traian (categoria I-a) si Intim (categoria a-II-a). Se pot organiza mese festive, simpozioane, cantonamente.

Fitness/Wellness/Sport: baza tratament.

Tratament:

Balneoterapie cu ape minerale in baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Aceasta are o suprafata de 1100 mp si poate asigura 1830 proceduri de tratament zilnic. Sunt tratate afectiunile tubului digestiv, hepato-biliare, renale, reumatismale, respiratorii si asociate (dermatologice, ginecologice, astenie, boli profesionale). Toate procedurile de tratament folosesc factori de mediu favorabili: ape minerale, sulfuroase, cloruroase, bromurate, sodice, calcice, magnezice si bioclimatul sedativ.  Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, buvete. Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.  Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. 

Atractii turistice:

Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

 

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-O Saptamana de Refacere; -Oferta balneara MINIM 6 nopti; -Decada Balneara ;

Hotel Traian ** Odihna Preturi in Lei / zi / persoana

Tip camera

15 Mar - 31 Mai

Loc in camera dubla - demipensiune 

62.70

Camera single - demipensiune 

86.64

Loc in garsoniera - demipensiune

91.20

Loc in camera dubla - pensiune completa 

85.50

Camera single - pensiune completa

109.44

Loc in garsoniera - pensiune completa 

114.00

Servicii incluse: cazare si masa: - demipensiune meniu fix (Restaurant Dietetic Traian ) - 20 Lei/zi/persoana - pensiune completa meniu fix (Rest. Dietetic Traian) - 40 Lei/zi/persoana Facilitati copii: intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat pliant, achita masa 22.80 Lei/zi Optional pat pliant copil 0-7 ani 22.80 Lei/zi.; intre 7-14 ani achita pat pliant 22.80 Lei/zi si masa 22.80 Lei/zi. 

 

Hotel Traian ** Tratament Preturi in Lei / zi / persoana

Tip camera

15 Mar - 31 Mai

Loc in camera dubla - demipensiune si tratament

76.38

Camera single - demipensiune si tratament

100.32

Loc in garsoniera - demipensiune si tratament

104.88

Loc in camera dubla - pensiune completa si tratament

99.18

Camera single - pensiune completa si tratament

123.12

Loc in garsoniera - pensiune completasi tratament

127.68

Servicii incluse: cazare, masa si tratament: - demipensiune meniu fix (Restaurant Dietetic Traian ) - 20 Lei/zi/persoana - pensiune completa meniu fix (Rest. Dietetic Traian) - 40 Lei/zi/persoana

- Tratament: 12 lei/zi - 3 proceduri si cura cu ape minerale Facilitati copii: intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat pliant, achita masa 22.80 Lei/zi Optional pat pliant copil 0-7 ani 22.80 Lei/zi.; intre 7-14 ani achita pat pliant 22.80 Lei/zi si masa 22.80 Lei/zi. 

 

Hotel Traian **

O Saptamana de Refacere 

Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Mar - 31 Mai

Loc in camera dubla

330.00

Servicii incluse: 6 nopti cazare cu mic dejun, 5 zile tratament - 3 proceduri/zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale. 

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

 

 

Hotel Traian **

Oferta Balneara minim 6 nopti

Preturi in Lei / zi / persoana

Perioada

15 Mar - 31 Mai

Loc in camera dubla

74.10

Servicii incluse: MINIM 6 nopti cazare cu pensiune completa (40 Lei/zi/persoana), tratament - 4 proceduri/zi + cura de ape minerale pe baza recomandarii medicului de familie, o consultatie medicala la sosire. Servirea meselor se face in Restaurantul Dietetic Traian sau in Restaurantul Intim cu servire a la carte. Pentru efectuarea tratamentului turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie sau cel specialist pentru statiunea Caciulata, cardul de sanatate sau adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat fondul de sanatate, cupon de pensie sau alt document care sa ateste calitatea de asigurat.

 

Hotel Traian **

Decada Balneara

Preturi in Lei / pachet / persoana

Perioada

15 Mar - 31 Mai

Loc in camera dubla

710.00

Servicii incluse: 9 nopti cazare, pensiune completa, tratament 7 zile - 3 proceduri/zi si o consultatie medicala la sosire.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.