versiune pentru tiparire PRAGA-BRNO-PESTERA PUNKVA si CASTELUL HLUBOKA

Pret incepand cu 110 euro/pers €

 

PRAGA-BRNO-PESTERA PUNKVA 

 

si CASTELUL HLUBOKA

Ziua 1. (Oradea-Praga~820 km) Plecare din Oradea la orele 05:00, pe ruta Oradea – Budapesta – Bratislava – Praga. Popas la Brno, vechea capitala a Moraviei – vizitam Piata Centrala, Cripta Capucinilor cu mumiile sale, Biserica Sf Petru si Pavel. Urmeaza o vizita in zona carstica a Moraviei, la Pestera Punkva;  vizita pestera partial cu barcile, partial pietonal. Ne continuam drumul spre Praga, cazare la Praga, 2 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri, Castelul cu Straduta Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit. Pauza de masa – optional masa de pranz cu bere  la un restaurant traditional ceh. Coborâm pe Strada Nerudova apoi trecem Podul Carol spre Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiul. Program liber. Cazare.

Ziua 3. (Praga-Hluboka-Oradea~850 km) Dupa mic dejun pornim spre sudul Cehiei. Vizita Castelul Hluboka, castel luxos în stil gotic romantic al familei Schwarzenberg (vizita ghidata in interior). Timp liber pentru masa in orasel. Întoarcere spre casa. Sosire în Oradea seara tarziu.

 

Data de plecare

  

Tarif standard in camera dubla (avans 30%)

 

 

07.10.2016

120 euro

 

 

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single:  20 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2015

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international de 3*

- 2 nopti cazare la hotel 3* în Praga, cu mic dejun bufet, în camere duble sau triple

- ghid turism

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice din program aprox. 23 euro – 2 castele – Praga si Hluboka cu tur ghidat, Cripta Capucinilor la Brno:~3 euro; vizita Pestera Punkva: 8 euro

- cinele optional – informatii in saptamana plecarii, se transmit impreuna cu detaliile de plecare.

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

15 euro

01:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

25 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

Tariful transferului  este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).